Fijne Feestdagen

FEESTDAGEN.jpg

Wij wensen u fijne feestdagen en het allerbeste voor 2019!

Kortmann groter en groener

TREES.jpg

Om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag naar de huur van kunstopslag breidt Kortmann APS haar opslag medio 2019 uit met 2500m2! Het pand zal worden gebouwd naar de modernste maatstaven en worden voorzien van de hoogste veiligheidseisen.

De extra opslag zal worden verdeeld over twee verdiepingen, waar klanten een eigen afgesloten nis kunnen huren die geheel naar wens kan worden ingericht. Het vervoer en de opslag van kunst gaat nou eenmaal gepaard met de nodige belasting voor het milieu. Om deze milieubelasting zoveel mogelijk te beperken heeft Kortmann enkele maatregelen opgesteld die zij aankomend jaar gaan doorvoeren. In tijden van de steeds groter wordende klimaatdiscussie hecht ook Kortmann waarde aan groen en duurzaam ondernemen. Behalve de aanbouw van extra opslag ruimte gaan wij op ons bestaande pand 3000m2 zonnepanelen plaatsen. Deze zonnepanelen leveren naar verwachting meer energie op dan dat wij verbruiken, en wij dus volledig kunnen gaan operen zonder op het regulieren net aangesloten te zijn. Door middel van het installeren van enkele warmtepompen willen wij van het gas net worden afgesloten.

CO2 compensatie
Vanaf 1 januari kunnen onze klanten ervoor kiezen om hun verbruikte CO2 te compenseren in de vorm van het planten van een boom. Wij doen dit via de stichting Trees For All; zij is de enige stichting op het gebied van CO2 compensatie in Nederland en de enige die bomen planten in Nederland, Oeganda en Bolivia. De projecten zijn van sociaal economische als ecologische meerwaarde voor de samenleving. Door het beschermen en aanplanten van bossen verbeteren de inkomenspositie en levensomstandigheden van de lokale bevolking en vermindert de atmosferische CO2. Bomen absorberen de CO2 die anders in de ozonlaag terecht zou komen. De zuurstof gaat terug de lucht in en de koolstof (CO2) wordt op een duurzame manier in de bodem en het hout. Per gereden 100 km kan er een boom in Oeganda en/of Nederland geplant worden. De kosten bedragen 5 euro per boom.

TEFAF, Maastricht

TEFAF.png

Kortmann and TEFAF are deeply connected inseparately .(Note: I’d prefer just: are deeply interconnected.) Fifteen international Galleries and multiple Fine Art Collectors have entrusted us with the transportation of their Works of Art to and from Maastricht.

Lees verder

KOPPEN_NWS.png

 ‘Our clients always know how to find us. We appreciate this very much and have therefore expanded our team with six fresh faces in order to maintain the quality of our service.

Lees verder

Daily Transport

WEEKLY.jpg

We continuously organize domestic and international transportation of works of art. Not only for museums but also on behalf of private individuals.

Lees verder

ARTIM

SITGES.png

ARTIM brings together the best art transporting firms from all over the world. Kortmann is a member of this association.

Lees verder

ARTIM

SITGES.png

ARTIM brengt de beste kunsttransporteurs van over de de hele wereld samen. Kortmann is lid van deze organisatie.

Lees verder

Dagelijks transport

WEKELIJKS.jpg

Dag in dag verzorgen wij nationale en internationale kunsttransporten. Niet alleen voor musea maar ook voor particulieren.

Lees verder

KOPPEN_NWS.png

Nieuwe gezichten van Kortmann.
U weet ons steeds beter te vinden. Dat waarderen wij ten zeerste. Om onze service en kwaliteit te blijven garanderen hebben we ons team uitgebreid met zes knappe koppen.

Lees verder

Kortmann in Maastricht

TEFAF.png

Kortmann en TEFAF zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 15 internationale galleries en verschillende particuliere verzamelaars vertrouwden ons het transport van en naar Maastricht toe.

Lees verder